Logo

314 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Selecteer uw type
Kies uw bestemming
Aantal personen
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Zoekfilter verwijderen

Toeristische kampeerplek comfort, 10 ampère

Molecaten Park De Agnietenberg - Zwolle (Overijssel)

Toeristische comfort kampeerplekken die beschikken over 10 ampère elektra. Plekken zijn inclusief : kampeermiddel, 2 personen en een parkeerplaats voor 1 auto. Deze comfort plekken hebben een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en beschikken o..

Toon het aanbod (2)

Kampeerplaats kleine plek 80 m2

Vakantiepark Schouwen - Renesse (Zeeland)

De camping van Vakantiepark Schouwen in het Zeeuwse Renesse op Schouwen-Duiveland is onderverdeeld in een deel voor vaste plaatsen (260) en een deel voor passanten en toeristische kampeerders (60). De kampeerplaatsen zijn omzoomd door heggetjes en he..

Toon het aanbod (10)

Basisplaats

Camping en Speelpark De Heldense Bossen - Helden (Limburg)

De basisplaatsen van Camping De Heldense Bossen zijn voorzien van 10 ampère stroom. De plaatsen liggen aan laantjes. Dit betekend dat het kampeermiddel met de ingang aan de weg staat. Watertappunten zijn verspreid over de plaatsen. Ook bij het..

Toon het aanbod (2)

Kampeerplaats

Streekpark Klein Oisterwijk - Oisterwijk (Noord-Brabant)

Ons kampeerterrein is in gedeeld in gezellige kampeervelden met ruime(+/- 100 m²) en beschutte plaatsen. Ze zijn voorzien van een gevarieerde beplanting. Alle kampeerplaatsen zijn ruim 100 m² en zijn afgescheiden door een heg. Onze comfortp..

Toon het aanbod (6)

Kampeerplaats Comfort

Kampeercentrum Klein Canada - Afferden (Limburg)

Wilt u liever iets huren? Dat kan. Wij hebben luxe Chalets, Mobilehomes, Huurcaravans, Safaritenten en Wassy tenten in de verhuur. Plaatsen nabij de speeltuin, speelvelden, binnen- en buitenzwembaden. Hier heb je veldjes met 4 plaatsen of je kunt in ..

Toon het aanbod (1)

Luxe safaritent

Vakantiepark t Urkerbos - Urk (Flevoland)

Vakantiepark ’t Urkerbos is een ideaal park voor iedereen. In het voorseizoen heerst er rust en enkel wat u hoort zijn de vogels uit het omringende bos. In het hoogseizoen en tijdens kindervakanties is er een animatieteam met een gezellig progr..

Toon het aanbod (9)

Kampeerplaats

Camping Zonnekamp - Zorgvlied (Drenthe)

Camping Zonnekamp biedt u alle mogelijkheden voor een stralende vakantie in het mooiste natuurgebied van Drenthe; het Nationaal Park het Drents Friese Wold. Want of u nu houdt van een doe-vakantie of van een relax-vakantie… camping Zonnek..

Toon het aanbod (3)

Steenuil

Sprookjescamping de Vechtstreek - Rheeze (Overijssel)

Dit zijn de extra grote "de Waard"tenten. Met 3 ruime slaapvertrekken en de tent in een tunnelvorm ervaart u een zee van ruimte. Er is slaapgelegenheid voor 5 personen en u kunt nog een exra kinderbedje plaatsen. Deze tent is voorzien van een extra l..

Toon het aanbod (17)

Camper/caravanplek

Camping Zeeburg - Amsterdam (Noord-Holland)

Reis je met camper of caravan? Wij verwelkomen je graag op één van onze ruime campervelden. Bijna elke plek bestaat uit een verhard gedeelte en een grasgedeelte en is voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting (10 ampère). ..

Toon het aanbod (3)

Comfort Kampeerplaats kinderveld

Recreatiepark TerSpegelt - Eersel (Noord-Brabant)

Een comfort kampeerplaats op een kinderveld heeft een oppervlakte van + 100 m². Deze kampeerplaatsen beschikken over een stroomaansluiting van 6 ampère, CAI en water aan- en afvoer. Deze velden zijn voorzien van een speeltoestel en liggen..

Toon het aanbod (15)

Comfortplaats

Vakantiepark Leukermeer - Well (Limburg)

De deur van uw caravan open doen en uitkijken over het water, de jachthaven en het strandbad. Vanaf uw comfortplaats binnen no-time op het strand zitten. Daarvoor hoeft u niet te gaan kamperen in Spanje of Italië: dat kan gewoon in Limburg. Het ..

Toon het aanbod (3)

Comfort Kampeerplaatsen 4 personen

Recreatiepark de Achterste Hoef - Bladel (Noord-Brabant)

Op onze bosrijke camping vind je een ruime variatie aan kampeerplaatsen waaronder ook de comfort kampeerplaatsen. De ruime comfort kampeerplaatsen bevinden zich over de gehele camping verspreid. Je vindt ze op groene open velden, aan een pad of met h..

Toon het aanbod (7)

Kampeerplaats

Camping Oriental - Valkenburg (Limburg)

Heerlijk kamperen op de camping. Oriëntal is een ideale gezinscamping met ruime, goed onderhouden zon- en schaduwrijke plaatsen, allen voorzien van 6 ampere elektra en gedeeltelijk ook van 10 ampere elektra. Er zijn verharde wegen en er is terre..

Toon het aanbod (5)

Toeristenplaats op Relaxplace

Camping de Lakens - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Deze kampeerplaatsen zijn perfect bestemd voor gasten die lekker komen relaxen. U kunt heerlijk ontspannen in de hangmat! Op deze plaatsen kunt u optimaal genieten van de rust en natuur. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère elektra. ..

Toon het aanbod (19)

Kampeerplaats standaard

Camping De VechtVallei - Diffelen (Overijssel)

De standaard kampeerplaatsen liggen niet onder de bomen, maar op twee verschillende beschutte grasvelden, elk omzoomd met heggen. Elk veld heeft een andere indeling, waar de tenten en caravans rondom gezet worden, zodat er middenin een open veld onts..

Toon het aanbod (10)
<<
Vorige pagina
1 / 21
Volgende pagina
>>