Logo
Vakantie Nederland
Selecteer uw type
Kies uw bestemming
Aankomstdatum
Vertrekdatum
 

Vakantie Nederland

Ben je op zoek naar een vakantie in Nederland? In een luxe ingerichte tent aan de Noordezeekust, een gezellig bungalowpark op de Veluwe of een avontuurlijk attractiepark in Twente; Elke Plek biedt het grootste aanbod van campings, bungalowparken, groepsaccommodaties en uitjes in Nederland. En iedere dag komen er nieuwe plekjes bij op Elke Plek. Vakantie Nederland is vanaf nu Elke Plek.

Zoek eenvoudig en snel je favoriete plek op datum, regio, vakantieperiode en thema of laat je inspireren door de prachtige beelden en tips over Nederland. Je boekt direct bij de bron waardoor je nooit teveel betaalt. Elke Plek is namelijk direct gekoppeld met de boekingssystemen van de recreatiebedrijven. Je boeking gaat dus direct naar de ondernemer.

Grootste aanbod

Op Elke Plek vindt je een breed aanbod van dag- en verblijfsrecreatie. Er zijn maar liefst 8 onderdelen: campings, huuraccommodaties, groepsaccommodaties, seizoensplaatsen, sauna & wellness, zwembaden, outdoor en dagrecreatie. Nergens anders vindt je dit aanbod op één plek bij elkaar. Dat maakt Elke Plek uniek. En vind je bijvoorbeeld een passende groepsaccommodatie, dan geeft Elke Plek je op de kaart direct de dagrecreatie en outdoor bedrijven in de buurt. Zo kun je gemakkelijk je programma samenstellen. Dat is nog eens vakantie Nederland.

Over Elke Plek

Elke Plek is hét nieuwe boekingsplatform van de Nederlandse recreatiesector en heeft een exclusieve samenwerking met het reserveringssysteem van UwBoeking.com. Bedrijven die zijn aangesloten bij RECRON hanteren bij boekingen de RECRON leveringsvoorwaarden. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de consumenten belangenverenigingen. Daarnaast zijn ook alle overige recreatiebedrijven van harte welkom om hun aanbod op Elke Plek aan te bieden. Inmiddels vind je al meer dan 2.400 recreatiebedrijven op Elke Plek. Meer informatie voor recreatieondernemers.

Elke Plek is natuurlijk ook te volgen via FacebookTwitter en Instagram . Daar krijg je leuke nieuwtjes en aanbiedingen. En als je ons volgt, helpt je ons automatisch om meer bekendheid te krijgen.

Bekijk hier alle vakanties in Nederland